Destination Management Company

 • Hoteli

  Ukoliko vam treba smještaj u luksuznim hotelima na obali ili u kontinentalnom dijelu zemlje, vila blizu nekog od starih gradova ili koliba u planinama, naše osoblje je spremno da odgovori vašim željama i ponudi vam najbolje moguće rješenje.

   

  *PREPORUČUJEMO* Hotel "The Queen of Montenegro" ****

 • Izleti

  Teško je naći zemlju koja na tako maloj površini na kojoj se prostire ima toliko prirodnih ljepota (more, rijeke, jezera, kanjoni, prašume) i kulturnih znamenitosti na granici između Istoka i Zapada. Sve pomenute prirodne ljepote i spomenike kulture možete bliže upoznati na nekom od naših izleta ili tura.

 • Kružne ture
  Kružne ture

  Naše kružne ture su vjerovatno najbolji način da otkrijete Crnu Goru i njoj susjedne zemlje. Provedite nedelju ili dvije uživajući u ljepoti pejzaža i kulturnom nasljeđu naše zemlje, kao i mnogim drugim istorijskim spomenicima na balkanskoj regiji.

Dobrodošli u Crnu Goru!

Ako Vam treba smještaj, transfer, ukoliko želite da posjetite najljepše djelove Crne Gore, čak i ako želite da posjetite susjedne zemlje, kontaktirajte nas. Uradićemo sve što je u našoj moći da ostvarimo Vaše želje.

Kompanija

Gulliver Montenegro je osnovan 2007. godine, kao sestrinska kompanija Adriatic Express grupe sa jedne  i Gulliver Travel-a sa druge strane. Obje kompanije su vodeće, svaka na svom tržištu. Zahvaljujući toj činjenici i njihovom profesionalnom uticaju, Gulliver Montenegro je i sam vrlo brzo postao jedna od vodećih agencija u Crnoj Gori.

 

Opširnije...

Online Katalozi

Iskoristite mogućnosti Interneta i odaberite mjesta i znamenitosti koje želite posjetiti u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Albaniji..

 

katalog

Naši partneri

Gulliver Montenegro ima odličnu saradnju i strateško partnerstvo sa nekima od vodećih turoperatora Evrope.

Opširnije...

.

gulliver.me | ©  nemanja.me